Info van de BunnyDog sleutelhanger

Ik heb als mascotte de BunnyDog bedacht om dat er een actie was bij de IKEA. Je mocht je eigen knuffel bedenken. Ik had de BunnyDog bedacht, ik vond hem zelf heel leuk en creatief geworden, maar ik had niet gewonnen. Toen liet ik hem aan mijn vader zien, hij vond hem wel heel mooi. Nadat mijn vader voor zakenreis naar China ging, had hij Chinezen gevraagd of ze sleutelhanger ervan konden maken. Dat kon, maar we moesten wel met een ontwerp komen als we het wilde. Gelukkig had mijn vader op zijn werk iemand die goed kon ontwerpen. Die had een ontwerp voor ons gemaakt.Het was heel mooi geworden. Nu hebben we daar sleutelhangers van laten maken.

Bestel een BunnyDog sleutelhanger

Ben je geïnteresseerd in de sleutelhanger? Dan kan je er hier een kopen! De volledige opbrengst van de sleutelhanger gaat naar de Stichting.