Op reis naar Tanzania

In 2017 gingen ik, papa en mijn stiefmoeder (Rogier van der Vat & Nienke van der Vat.) naar Tanzania, toen was ik 6 jaar oud. Ik dacht: Ik wil best wat voor die kinderen/mensen doen. We gingen ook langs een dorpje waar een school was. Daar hebben we de kinderen kleurspullen, stickers en papier gegeven, dat vonden ze heel leuk. We waren daar nog geen twee minuten of ze waren al helemaal onder geplakt met stickers.

Kind in Afrika

Geld inzamelen

Nadat ik gezien heb hoe de kinderen in Tanzania leven bedacht ik dat ik graag geld in zou zamelen voor deze kinderen. Om te zorgen dat ze allemaal te eten krijgen en naar school kunnen gaan. Daarom ben ik de stichting A voor Afrika gestart. Ik ga op verschillende manieren geld inzamelen voor doelen in Afrika die ik heb uitgekozen. Mensen kunnen doneren of een sleutelhanger kopen, die ik zelf heb ontworpen. Ik hoop dat we heel veel geld op kunnen halen voor Afrika!

Liefs,

Anaïs van der Vat.

Contact

  • +31 (0)6-81948177
  • info@a-voor-afrika.nl
  • Westsingel 11B
  • 3811 BA Amersfoort
  • KvK 74639544
  • NL27 RABO 0341 6043 72
  • RSIN 859977249



Doneren

Help je mij mee om de projecten te ondersteunen?
Iedere donatie is welkom!

Doneer hier

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws rondom mijn stichting?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

© 2019 Stichting A voor Afrika – Alle rechten gereserveerd