Een heel plan voor dit nieuwe jaar: 2020!

Hallo allemaal! Happy new year! 🎊

 

We hebben al een heel plan voor 2020, maar eerst gaan we het hebben over een hele grote donatie van maar liefst €1000!

 

We hebben deze geweldige donatie gekregen van onze secretaris, oftewel de baas van restaurant RAUW,

Maarten Van Der Heide & Desley Hagenbeuk.                           Heel erg bedankt!

We kijken of we ook weeshuizen kunnen helpen, dat is leuk toch?

Je kunt nog altijd doneren!

Doe dat snel hier!-------->          Bunnydog Sleutelhanger

Ik hoop dat jullie veel geluk krijgen in dit nieuwe jaar en groetjes van Anaïs!

PS: dit bericht heeft precies 100 woorden! Meegerekend met de PS &dit!

 


Wat een mooie bestelling

Hallo,

Ik ben net langs geweest bij Morelisse want die had maar liefst 50 sleutelhangers besteld. Die heb ik dus even persoonlijk afgeleverd bij Ramon Morelisse. Enorm bedankt voor jullie steun!!

Wil jij ook sleutelhangers bestellen voor jouw bedrijf? De volledige opbrengst gaat naar onze doelen. Bestel hier je sleutelhangers. Je krijgt dan ook een plekje op onze sponsorpagina.

Veel liefs,

Anaïs


Inzamelen en een heel erg aardige vriendin!

Hallo! Lange tijd geleden dat ik een blog geschreven heb, maar hier is het nieuws:

 

Mijn oma is laatst jarig geweest, op haar 70ste verjaardag had ze geld ingezameld. Dat hebben we gestort!

Een vriendin van mijn oma heeft ook nog wat gegeven en nu hebben we heel veel geld gestort!!!

Hier is een kleine update, maar ik ga nog een uitgebreider bericht maken over de nieuwe doelen.

 

Tot de volgende blog! XXX Anaïs, bestel snel nog een sleutelhanger hier!

 


Ook Decokay van Slooten steunt ons!

Ik vind het zo leuk dat steeds meer mensen willen helpen! Decokay van Slooten, een winkel vol verf, behang, gordijnen en nog veel meer mooie woonartikelen in Leusden gaat vanaf nu klanten een Bunnydog sleutelhanger meegeven! Ik hoop dat hier heel veel donaties uitkomen:) Wil je ook helpen als bedrijf? Wij hebben een ANBI status, lees hier meer!

 

 


De Bunnydog sleutelhanger nu ook bij Deb!

De Bunnydog sleutelhanger is nu ook verkrijgbaar bij kledingwinkel Deb in Hoogland. 

Ik heb het er vandaag neergezet. Dus als je wilt shoppen: Ga naar Deb en koop een sleutelhanger\kledingstukken!

 

Heb jij ook een winkel of bedrijf waar je een bakje sleutelhangers neer wilt zetten? Neem dan snel contact op, ik kom graag een bakje sleutelhangers brengen!

XXX Anaïs


Drie keer nieuws

Hallo, ik hoop dat jullie allemaal een fijne en leuke vakantie hebben gehad.

We hebben nu zo nu en dan een update voor de stichting, waarvan vandaag weer eentje.

We hebben drie leuke nieuwtjes:

  1. We hebben nu een ANBI-status. Dat betekent dat je nu ook zakelijk kunt doneren! Klik hier om alles te lezen over zakelijke giften aan onze stichting.
  2. Via onze website doneren via iDeal, dat gaat net iets makkelijker. Dus ik raad jullie vooral aan om dit allemaal even uit te proberen. ;)
  3. We hebben ongeveer een uur geleden bij de Rabobank €127,5 cent gestort, dat hadden we bij elkaar gezameld in een groot glas in Amsterdam. Het was zo ongeveer al ons (mijn vader en Nienke) kleingeld van 3 jaar. Hebben jullie ook nog zo'n pot met kleingeld, dan mag je deze natuurlijk ook doneren! ;)

 

We maken ons nieuw doel binnenkort bekend (Het is een doel over weeshuizen ).

 

(De dik gedrukte woorden maken een korte samenvatting. ;)

 

 

 


Kinderen in Afrika

Het idee voor de stichting

Op reis naar Tanzania

In 2017 gingen ik, papa en mijn stiefmoeder (Rogier van der Vat & Nienke van der Vat.) naar Tanzania, toen was ik 6 jaar oud. Ik dacht: Ik wil best wat voor die kinderen/mensen doen. We gingen ook langs een dorpje waar een school was. Daar hebben we de kinderen kleurspullen, stickers en papier gegeven, dat vonden ze heel leuk. We waren daar nog geen twee minuten of ze waren al helemaal onder geplakt met stickers.

Kind in Afrika

Geld inzamelen

Nadat ik gezien heb hoe de kinderen in Tanzania leven bedacht ik dat ik graag geld in zou zamelen voor deze kinderen. Om te zorgen dat ze allemaal te eten krijgen en naar school kunnen gaan. Daarom ben ik de stichting A voor Afrika gestart. Ik ga op verschillende manieren geld inzamelen voor doelen in Afrika die ik heb uitgekozen. Mensen kunnen doneren of een sleutelhanger kopen, die ik zelf heb ontworpen. Ik hoop dat we heel veel geld op kunnen halen voor Afrika!

Liefs,

Anaïs van der Vat.