Geweldig nieuws! Alweer een doel bereikt!

 

Ik heb weer heel leuk nieuws voor jullie.😁✌️ Project nummer 6 is ook bereikt! We hebben €1500,- opgehaald voor Stichting En Classe. Dit bedrag wordt gebruikt voor educatieve posters voor scholen in Congo. Je leest hier alles over dit project.

Ik ben natuurlijk super blij dat we met jullie hulp alweer zo'n mooi doel hebben bereikt. Bedankt allemaal!

Nu is het (bijna) tijd voor de zomervakantie, daarna kom ik weer bij jullie terug met een nieuw doel. Dus jullie zien me pas weer rond eind september!

Fijne vakantie en nogmaals bedankt allemaal!💕

💋💋💋

Anaïs


Actie! Bestel een sleutelhanger en krijg een gratis pen!

Mijn nieuwe project is een samenwerking met Stichting En Classe. Deze stichting zet zich in voor onderwijs in Congo.

In Congo gaan maar liefst 12 miljoen kinderen niet naar school, en van de kinderen die wel naar school gaan, maakt slechts een kwart de middelbare school af. Door Corona heb ik zelf natuurlijk ook even gemerkt hoe het is om niet naar school te gaan. Ik vind dat ieder kind het recht heeft om naar school te kunnen gaan. Bij Stichting En Classe vinden ze dat ook, en daarom werken ze al sinds 2007 aan verbetering van het onderwijs in Kinshasa, de hoofdstad van Congo. En Classe regelt van alles voor scholen in Kinshasa. Ik heb uitgebreid overlegd met de oprichtster van En Classe, Sylvia van den Brink, over waaraan ik zou kunnen bijdragen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om geld in te zamelen voor educatieve posters voor in de klaslokalen. Deze zijn er zodat, zelfs als de kinderen even wegdromen, ze nog iets leerzaams hebben om naar te kijken. Ik zelf zit ook regelmatig te dromen in de klas, dus ik vind het wel een heel goed idee dat je dan nog steeds iets kunt leren door naar de muur te kijken.

De posters worden in Congo gemaakt, waardoor ook de mensen die ze maken er iets aan kunnen verdienen. Ze worden op mooi groot formaat gedrukt. De kosten per poster zijn 15 euro. Ik wil graag 100 posters doneren, en daarvoor hoop ik 1500 euro op te halen voor dit doel. Ik zit nu ongeveer op de helft van dit bedrag, dus ik hoop dat jullie mij nog willen helpen om het hele bedrag bij elkaar te halen!

Helpen jullie (weer) mee? Je kunt een bedrag doneren of een sleutelhanger bestellen. Als je een sleutelhanger bestelt betekent dit dat je precies 1 poster doneert!

En omdat ik hoop dat jullie zoveel mogelijk sleutelhangers bestellen, krijgen jullie er nu gratis een A voor Afrika pen bij! Klik hier om een sleutelhanger te bestellen!


New Beginningz: Doel bereikt!

Ik heb super goed nieuws op deze zonnige zaterdag. We hebben namelijk €3000,- ingezameld voor New Beginningz. Dat betekent dat we ons doel hebben bereikt! Hiermee kunnen we 45 kindjes van New Beginningz een jaar lang kleding, luiers en voeding geven. New Beginningz is een project van Kinderfonds Mamas. Hier lees je alles over dit mooie project.

Super bedankt voor jullie donaties!

Binnenkort maken we een nieuw doel bekend, dus hou ons goed in de gaten!

XOXO Anaïs

 


Update project 5: New Beginningz

Een paar weken geleden heb ik mijn nieuwe project aangekondigd. Wil je meer lezen over het project New Beginningz? Klik dan hier.

Inmiddels heb ik al heel veel mooie donaties ontvangen, dankjewel!

Maar ik heb nog niet genoeg geld opgehaald om het bedrag van 3000,- euro te halen. Hiermee kunnen we 45 kindjes een jaar lang kleding, luiers en voeding geven.

Dus, heb je nog niet gedoneerd? Help dan nu door een sleutelhanger te bestellen of te doneren en deel het ook met al je vrienden!

Mijn stichting heeft een ANBI status, dus je kunt ook zakelijk doneren.

 

 

 


Update: Aanleg van de duurzame waterpomp

Ik heb heel leuk nieuws! Het is alweer even geleden dat we geld in hebben gezameld voor de aanschaf van een waterpomp op zonne- energie voor de Emurutoto kliniek in Kenia

De medische kliniek werd in 2018 gebouwd met behulp van de Africa Foundation. Sindsdien worden er ongeveer 15 mensen per dag geholpen en ook kinderen worden in de kliniek gevaccineerd. De kliniek heeft natuurlijk stromend water nodig, en voor de toevoer daarvan werd in eerste instantie stroom van een generator van een nabijgelegen kerk geleend. De kliniek betaalde hiervoor wekelijks veel geld.

Met jullie hulp heb ik begin dit jaar 3000,- euro ingezameld om een waterpomp op zonne-energie aan te schaffen. Inmiddels is deze pomp geïnstalleerd bij de kliniek.

Super bedankt voor jullie donaties! Ik ben heel trots op dit project, omdat we een duurzame oplossing hebben gevonden om de kliniek van de hoge generator kosten af te helpen!

 

Aanleg van de waterpomp op zonne-energie bij de Emurototo kliniek in Kenia

 

Aanleg van de waterpomp op zonne-energie bij de Emurototo kliniek in Kenia

Lang geen post, maar goed nieuws!

Sorry

Mijn laatste blog was op 12 februari, het spijt me dat we lang geen blog meer hebben gepost. Maar ik heb natuurlijk niet stil gezeten, dus hierbij een leuke update!

Project 3: Doel bereikt

Goed nieuws! Inmiddels hebben we het geld voor project 3, de waterpomp op zonne-energie voor de Emurutoto kliniek in Kenia binnen! De kliniek is erg blij met onze donatie en gaat snel van start met het aanleggen van de pomp. Lees hier alles over dit project.

Nieuw project?

Dan nog even wat anders, nu het doelbedrag voor project 3 binnen is, zijn we op zoek naar een nieuw project in Afrika dat onze hulp kan gebruiken. Weet jij nog een mooi project? Laat het dan snel weten, misschien wordt dit wel het nieuwe doel waarvoor we geld in gaan zamelen.

Jubileum pen cadeau

De actie met de pennen geldt nog steeds! Doneer meer dan 15 euro of koop een sleutelhanger en je krijgt een gratis jubileum pen!


Jubileumactie

De stichting bestaat alweer bijna een jaar! Bekijk hier de aankondiging van mijn jubileumactie: aankondiging Jubileumactie

Met deze leuke actie krijg je een gratis A voor Afrika pen cadeau bij bestelling van de Bunnydog sleutelhanger. Klik hier om je sleutelhanger te bestellen en gebruik te maken van deze actie!

Xx

Anaïs


Een heel plan voor dit nieuwe jaar: 2020!

Hallo allemaal! Happy new year! 🎊

 

We hebben al een heel plan voor 2020, maar eerst gaan we het hebben over een hele grote donatie van maar liefst €1000!

 

We hebben deze geweldige donatie gekregen van onze secretaris, oftewel de baas van restaurant RAUW,

Maarten Van Der Heide & Desley Hagenbeuk.                           Heel erg bedankt!

We kijken of we ook weeshuizen kunnen helpen, dat is leuk toch?

Je kunt nog altijd doneren!

Doe dat snel hier!-------->          Bunnydog Sleutelhanger

Ik hoop dat jullie veel geluk krijgen in dit nieuwe jaar en groetjes van Anaïs!

PS: dit bericht heeft precies 100 woorden! Meegerekend met de PS &dit!

 


Favicon

Een update (Alweer)

Hallo! Even een update, ❤️

 

Je kan tot 31 dec gebruik maken van de korting,

We hebben vanmiddag een nieuwe bestelling afgeleverd!

Er komen ook bestellingen van onbekende!

En dankzij jullie steun hebben we het doel al bijna bereikt!!!!

 

Groetjes Anaïzzz

 

 


Wat een mooie bestelling

Hallo,

Ik ben net langs geweest bij Morelisse want die had maar liefst 50 sleutelhangers besteld. Die heb ik dus even persoonlijk afgeleverd bij Ramon Morelisse. Enorm bedankt voor jullie steun!!

Wil jij ook sleutelhangers bestellen voor jouw bedrijf? De volledige opbrengst gaat naar onze doelen. Bestel hier je sleutelhangers. Je krijgt dan ook een plekje op onze sponsorpagina.

Veel liefs,

Anaïs