Update: Aanleg van de duurzame waterpomp

Ik heb heel leuk nieuws! Het is alweer even geleden dat we geld in hebben gezameld voor de aanschaf van een waterpomp op zonne- energie voor de Emurutoto kliniek in Kenia

De medische kliniek werd in 2018 gebouwd met behulp van de Africa Foundation. Sindsdien worden er ongeveer 15 mensen per dag geholpen en ook kinderen worden in de kliniek gevaccineerd. De kliniek heeft natuurlijk stromend water nodig, en voor de toevoer daarvan werd in eerste instantie stroom van een generator van een nabijgelegen kerk geleend. De kliniek betaalde hiervoor wekelijks veel geld.

Met jullie hulp heb ik begin dit jaar 3000,- euro ingezameld om een waterpomp op zonne-energie aan te schaffen. Inmiddels is deze pomp geïnstalleerd bij de kliniek.

Super bedankt voor jullie donaties! Ik ben heel trots op dit project, omdat we een duurzame oplossing hebben gevonden om de kliniek van de hoge generator kosten af te helpen!

 

Aanleg van de waterpomp op zonne-energie bij de Emurototo kliniek in Kenia

 

Aanleg van de waterpomp op zonne-energie bij de Emurototo kliniek in Kenia

Lang geen post, maar goed nieuws!

Sorry

Mijn laatste blog was op 12 februari, het spijt me dat we lang geen blog meer hebben gepost. Maar ik heb natuurlijk niet stil gezeten, dus hierbij een leuke update!

Project 3: Doel bereikt

Goed nieuws! Inmiddels hebben we het geld voor project 3, de waterpomp op zonne-energie voor de Emurutoto kliniek in Kenia binnen! De kliniek is erg blij met onze donatie en gaat snel van start met het aanleggen van de pomp. Lees hier alles over dit project.

Nieuw project?

Dan nog even wat anders, nu het doelbedrag voor project 3 binnen is, zijn we op zoek naar een nieuw project in Afrika dat onze hulp kan gebruiken. Weet jij nog een mooi project? Laat het dan snel weten, misschien wordt dit wel het nieuwe doel waarvoor we geld in gaan zamelen.

Jubileum pen cadeau

De actie met de pennen geldt nog steeds! Doneer meer dan 15 euro of koop een sleutelhanger en je krijgt een gratis jubileum pen!


Nieuw doel!!

We hebben toevallig ongeveer een uurtje, na de bestellingen wegbrengen, het mailtje met de foto's gekregen!

Het nieuwe doel is nu officieel.

Het gaat over een kliniek in Kenya, waar ze een pomp voor water op zonne-energie willen kopen voor €3000,-.

Kijk voor meer bij Onze doelen!

 

XXX Anaïs