Update project 1: De bouw is begonnen!

Vandaag hebben we heel mooi nieuws ontvangen van de Mayoka Primary School in Tanzania. Ze zijn namelijk begonnen met de bouw van de toiletten, die met behulp van onze bijdrage gebouwd kunnen worden.

Het egaliseren van de grond wordt gedaan door de dorpsbewoners. Direct hierna zullen ze beginnen met het graven van fundering. Ook zijn de bouwmaterialen al geleverd. Volgens de planning zou het toiletgebouw eind januari 2020 klaar moeten zijn. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!

Lees hier alles over dit project.

Xxx

Anaïs

Ps. Ik kan niet wachten tot ik ook zo'n mooie update over het nieuwe project kan delen. We zamelen nog steeds geld in om de benodigde 3000,- euro bij elkaar te krijgen voor de waterpomp op zonne-energie voor de Emurutoto kliniek in Kenia. Lees hier alles over dit project. En vergeet vooral niet om te doneren of een sleutelhanger te bestellen!


Doel bereikt!

Dankzij jullie donaties en bestellingen hebben we weer een doel bereikt! Bedankt allemaal!!

We hebben maar liefst €4350,- opgehaald. En dat betekent dat we in samenwerking met de Africa Foundation 12 toiletten kunnen laten bouwen bij de Mayoka Primary School in Tanzania, wat er voor zorgt dat kinderen op hygiënische toiletten kunnen plassen, daarmee voorkomen we dat kinderen nare ziektes krijgen.

Klik hier om alles te lezen over dit project.

Het huidige toiletgebouw bij de Mayoka school

Nieuw project

We hebben op dit moment al een nieuw doel in ons hoofd, maar dat maken we na de vakantie pas bekend! Je kan nog zeker doneren! Het kan zelfs hier!