Save the Children

Wij (Anaïs, Nienke, Rogier, Lisa) zijn donderdag naar het hoofdkantoor van de organisatie Save the Children geweest, daar hebben we een warm welkom ontvangen.

Het was echt superleuk in het hoofdkantoor, ik heb de directeur ontmoet en het halve team!

Later FaceBooken  we de groepsfoto die we hebben gemaakt met het team en de directeur.

We zijn daar heen gegaan omdat ik maar liefst €3000,- heb gedoneerd.

Het is gewoon zo vet dat we dit met ze allen hebben kunnen bereiken, terwijl we nog niet eens zo lang bezig zijn met de stichting.

Ik vind het eigenlijk heel bijzonder dat ik zulke bijzondere dingen heb mee kunnen maken door de stichting.Ik heb toen we weggingen een hele leuke goodiebag gekregen! Neem zeker een kijkje op hun website!


Project Mozambique: Doel bereikt!

Wauw! Bedankt allemaal voor jullie bestellingen en donaties. Dankzij jullie heb ik mijn doel van €3000,- voor project Mozambique binnengehaald. Met dit geld kunnen we wel 40 families een maand lang eten geven. Een familie bestaat in Mozambique gemiddeld uit 7 personen, dus dat betekent dat we in totaal wel 280 mensen een maand lang eten kunnen geven!

Ik ben zo blij dat ik met jullie hulp zoveel mensen kan helpen.

 

De €3000,- hebben we overgemaakt naar de organisatie Save the Children. We willen zeker weten dat het geld goed terecht komt, en dat zit bij deze organisatie wel goed. Ze bestaan al meer dan 100 jaar en hebben een ANBI status en een keurmerk voor goede doelen. Op deze pagina kun je alles lezen over de hulp van Save the Children na de orkaan in Mozambique.

save the children mozambique

 

 


Cycloon Mozambique

Mozambique

Ik heb al bijna €1300,- binnengehaald, dank jullie wel allemaal voor het bestellen van de sleutelhangers en de donaties!

Nog €200 en dan kunnen we het eerste bedrag overmaken naar Mozambique. Voor €1500,- kunnen we daar 20 gezinnen (bestaande uit 7 personen) een maand lang eten geven. Dat zijn wel 140 mensen!

Klik hier voor meer informatie over dit project!

Kleine baby Johan is ernstig ondervoed na de Cycloon in Mozambique – Sacha Myers / Save the Children